facebook tracking

Helsinki

Huippuunsa hiottua digimarkkinointia

Fonectan Helsingin toimisto sijaitsee paraatipaikalla Pasilassa, lounaskävelyn päässä Triplan kauppakeskuksesta. Tilaa ja tekemistä riittää, sillä konttori kokoaa yhteen lähes sata asiantuntijaa eri tiimeistä.

Työtoverien kanssa voikin jutella esimerkiksi analytiikasta, viestinnästä, palveluiden kehittämisestä tai vaikkapa tekoälystä. Siitä pitävät huolen niin Asiakaspalvelun, Markkinoinnin ja Viestinnän kuin Lakiosaston ja Talous & Hallinto -yksikön taitajat. Tiesitkö, että myös Kotisivukoneen ja Snoobin asiakaspalvelu toimii Helsingistä käsin?

Helsingin toimipiste toimii myös monien myynnin parissa työskentelevien tukikohtana. Nämä digimarkkinoinnin ja digitaalisen maineenhallinnan asiantuntijat toimivat yritysasiakkaidensa luotettavina markkinoinnin kumppaneina ja auttavat heitä hyödyntämään markkinoinnin palveluja ja kanavia parhaalla mahdollisella tavalla.

Helsingin lisäksi myynnin asiantuntijoihin voi törmätä Turun, Oulun, Tampereen, Porin ja Jyväskylän toimipisteissä, joista he reissaavat ympäri Suomen. Tästä porukasta ei kunnianhimoa puutu!

Connect

Connect - verkostoidu kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

MIKSI FONECTA ON HYVÄ TYÖPAIKKA?

Lue lisää, millainen työnantaja Fonecta on.

Helsinki

Televisiokatu 4
00240 Helsinki Ajo-ohjeet asiakaspalvelu@fonecta.com 020 692 999 Näytä sijainti

Joko Fonecta on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta